Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فرج الله فتح الله پور بعدازظهر دوشنبه در نشست با مدیران رسانه‌های استان با اشاره به این که تحقق رشد اقتصادی کشور از جمله برنامه‌های دولت به شمار می‌رود، افزود: طی سال‌های اخیر تمرکز شمار روی مسائل اقتصادی بوده است.

وی با اشاره به هدفگذاری رشد ۷.۸ درصدی اقتصادی در استان مازندران اظهار داشت: طبق نگاه برنامه محوری، برنامه‌های تحقق رشد اقتصادی در استان تدوین شد و در مرحله ابلاغ به دستگاه‌های اجرایی استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با عنوان اینکه اعتبارات عمرانی از جمله منابع برای تحقق رشد اقتصادی به شمار می‌رود، افزود: باید از تمام منابع از جمله بودجه عمومی، ظرفیت خیران و غیره برای تحقق رشد اقتصادی بهره گرفت.

فتح الله پور به رشد ۲۷ درصد اعتبارات عمرانی استان اشاره کرد و گفت: میزان اعتبارات سال جاری در بخش عمرانی استانی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است که در رتبه پنجم قرار داریم.

وی با اشاره به قابلیت‌های ویژه استان مازندران یادآور شد: در سفر دولت حدود ۱۷ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبارات درنظر گرفته شد که تاکنون هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان آن تخصیص یافته است.

وی شمار پروژه‌های نیمه تمام را سه هزار پروژه اعلام کرد و گفت: برآورد اعتبارات مورد نیاز ۳۰ هزار میلیارد تومان بوده که برای تکمیل طرح‌های نیمه کاره نیاز است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران ادامه داد: با روند کنونی تخصیص بودجه حداقل ۱۰ سال زمان برای تکمیل پروژه‌های ناتمام نیاز است و این نشان می‌دهد که باید از ظرفیت دیگر بخش‌ها برای تکمیل آن استفاده کنیم.

وی استفاده از تسهیلات بانکی، مشارکت بخش خصوصی، مولدسازی اموال و دارایی‌ها را برای تکمیل طرح‌های ناتمام لازم دانست و افزود: پنج درصد رشد اقتصادی از محل سرمایه گذاری و ۲.۸ درصد از محل بهره وری باید محقق شود.

فتح الله پور با عنوان این که بسیاری از صنایع و کارخانه‌ها با بخشی از ظرفیت کار می‌کنند، افزود: بخش مهمی از رشد اقتصادی استان باید از محل بهره وری محقق شود و در سطح استان ستاد عالی رشد اقتصادی استان تمهید و برنامه ریزی شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران با عنوان این که طبق شاخص‌های عمومی و اختصاصی دستگاه‌های برتر معرفی میش شود، افزود: شعار سال، اقتصاد مقاومتی، کسب و کار و غیره از جمله شاخص‌هایی است که دستگاه‌های اجرایی طبق آن در جشنواره شید رجایی ارزیابی می‌شوند.

وی پسماند، پساب و فاضلاب را از جمله مسائل و دغدغه‌های استان بیان کرد و گفت: تغییر کاربری اراضی چالش بزرگ استان محسوب می‌شود و باید در این زمینه بسیج شد و با آن مقابله کرد.

کد خبر 5569860

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران پروژه عمرانی بوشهر ویروس کرونا هفته دولت اربعین حسینی کرمانشاه گرگان خطبه های نماز جمعه آمار کرونا اربعین 1401 شیوع کرونا آزادگان جنگ تحمیلی اردبیل روز خبرنگار بیرجند تحقق رشد اقتصادی میلیارد تومان برای تکمیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۳۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز گفت: با ورود به موقع دادستانی از تغییر کاربری ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی به ارزش ۵۹۰۰ میلیارد تومان جلوگیری شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، حسن مددی صبح امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در تشریح اقدامات انجام شده در حوزه قضائی کرج که منجر به ورود به موقع و مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی به وسعت ۱۱۰ هکتار شد، اظهار کرد: در پی دریافت گزارش جهاد کشاورزی در خصوص آغاز تغییر کاربری در «اراضی کلوان» بخش آسارا و منطقه «خدایارخان» ماهدشت اقدامات قانونی در این خصوص با نظارت دادستانی عمومی و انقلاب مرکز استان اجرایی شد.

وی با تاکید بر اینکه این اقدامات در دو عملیات جداگانه انجام شده است، افزود: در منطقه «خدایار خان» ماهدشت وسعت ۹۰ هکتاری و در «اراضی کلوان» بخش آسارا وسعت ۲۰ هکتاری در معرض تغییر کاربری بود که اقدامات مقتضی نسبت به اعمال تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی به اجرا رسید.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز با بیان اینکه ارزش اراضی اعمال قانون شده در دو عملیات ۵,۹۰۰ میلیارد تومان است، خاطرنشان کرد: در این عملیات تفکیک، قطعه‌بندی و دیوارکشی ۵۷ مورد، بنا و ویلای غیرمجاز ۱۰ مورد، محوطه‌سازی ۲۶ مورد، دپوی مصالح ۱۳ مورد و موارد متعدد از جمله ایجاد راه، گودبرداری و انشعابات غیرمجاز گاز، برق و آب قلع و قمع شد.

مددی با اشاره به دستاوردهای سند تحول و تعالی با هدف جلوگیری از تغییر کاربری اراضی و تعدی به منابع طبیعی، تصریح کرد: مقابله با تغییر کاربری اراضی کشاورزی در دوره «تحول و تعالی قوه قضائیه» با سیاست‌های دادگستری کل استان البرز ادامه خواهد داشت و به طور قطع اجاره تعدی غیرقانونی به اراضی کشاورزی را نخواهیم داد.

کد خبر 748597

دیگر خبرها

  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد
  • شوراها در تحول دیپلماسی اقتصادی باید نقش آفرین باشند
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • قیمت گذاری پرونده زمینهای تغییر کاربری یافته در آمل
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی
  • برخورد با متخلفین تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در مهریز